PRODUCATOR VINURI si BAUTURI ALCOOLICE

Vinvico

Producator vinuri cunoscut in Constanta si nu numai, inceputurile Vinvico datează încă din anul 1949 când a luat ființă întreprinderea mamă de prelucrare a strugurilor.

Vinvico cuprinde, întreg județul Constanța, dispunând de o serie de unități de vinificație în tot județul, situate în vecinătatea plantațiile de viță de vie de la Aliman, Ostrov, Medgidia, Cernavodă, Chirnogeni, Țariverde, Mihai Viteazu și Hârșova.

Ținutul legendar dintre Dunăre și Marea Neagră, prin succesiunea de coline și terenuri plane, lumină și căldură din belșug, oferă condiții ideale pentru cultivarea viței de vie și producerea vinurilor cu blazoane de no blețe.

Producator vinuri din pasiune

Totul a luat naștere din pasiunea pentru vinul bun și vechi deci avem răbdare ca aceste să se învechească, în cele mai bune condiții pentru a vă oferi plăcerea unui vin cu adevărat regal.

Din PASIUNE

Producator vinuri si bauturi alcoolice

Avem disponibile vinuri vechi, vinuri din game precum Pinot Noir, Pinot Gris, Cabernet Sovignon, Merlot, Fetească, Băbească, vinuri a căror poveste ne dorim să o aflii și tu deoarece suntem siguri că vor răspunde și celor mai exigente cerințe.

O poveste ce începe cu o picătură magică într-un pahar de cristal, răsfătându-ți simțurile.

Ne dorim că povestea vinului nostru să ajungă la cât mai multe persoane, în întreaga lume, o poveste pe care nu o redactăm noi în cuvinte ci o zugrăvește fiecare picătură de vin, cu propriile arome și parfumuri, încântând chiar și cele mai rafinate gusturi.

De la vinuri seci, sigure pe ele la vinuri dulci, elegante – îți punem la dispoziție o gamă de vinuri vechi, vinuri realizate din iubire și respect, vinuri învechite cu răbdare, vinuri regale cu poveste pentru nobilul din tine.

„Oamenii sunt ca vinul: timpul îi acrește pe cei răi, dar sporește calitatea celor buni.” – Cicero